Skip to main content

SFO - Mælkevejen

Dagen begynder med morgenSFO kl.07.00. Her er det tid til stille aktiviteter, hjemlig hygge med mulighed for morgenmad inden skoledagen starter.
Kl. 8.10 sendes børnene ud i deres grupper, hvor gruppelæreren står klar til at begynde skoledagen.

SFOen åbner igen, når børnene har fri.  I Mælkevejen gør vi plads til børnenes initiativer i forhold til aktiviteter, lege eller egne små projekter. Det kan spænde vidt fra stille kreative aktiviteter, tegne, læse, teater og rollespil til kolbøtter og pudekampe i puderummet. I gården leges der på legepladsen, der bygges huler, køres på mooncars, løbehjul og rulleskøjter. Vi benytter også parken og havnen, der ligger en kort gåtur fra os, til aktiviteter. 

I løbet af ugen igangsættes forskellige aktiviteter hvor børnene kan tilegne sig nye færdigheder. Aktiviteterne afhænger af årstiden, men spænder bredt, fra forskellige temaer, ting der optager børnegruppen og til de tilbud, der findes i nærområdet.
Derudover har vi også en ugentlig spilledag, hvor børnene i et tidsrum må benytte medbragte tablets til at spille på, eller spille forskellige brætspil med de voksne og hinanden. 

Fællesskab

Vi bestræber os på at skabe et miljø, hvor børnene føler sig trygge blandt kammerater og voksne, og hvor der er plads og rum til at være sig selv, være sammen med kammerater og knytte venskaber på tværs af grupperne.
Vi vægter et tæt forældresamarbejde og sammen med børnene inviterer vi, blandt andet, til forældrekaffe flere gange om året og arrangerer fælles juleafslutning i december. Her kan man få en snak med de andre forældre, børnene og personalet.

To gange om året afholder vi fester for børnene i SFOen. En Halloween fest i slutningen af oktober/start november med masser af (u)hygge, udklædning, lege, mad, slik og dans og om foråret hvor vi holder et brag af en MGP-fest, hvor børnene forinden har øvet sig på årets sange og en eventuel optræden til festen. En fest med fokus på sang og dans med lækre børnedrinks, mad og glitter.

Praktisk

SFOen åbner kl. 7:00. Børnene går i klasserne kl. 8:10.
SFO’en åbner igen, når børnene har fri fra skolen.
Dagen afsluttes som den begyndte med en rolig hyggestund, inden SFO´en lukker.Åbningstider

Morgen SFO
Mandag til fredag kl. 7.00-8.10.
Det er muligt at få morgenmad frem til 7.45

Eftermiddags SFO lukker
Mandag til torsdag: 16.00
Fredag: 15.30